Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slå i underläge

det finns tillfällen
sekunder eller veckor som aldrig förstår
alla jävlar gaddar ihop sig mot mig
och när jag försöker förklara
skrattar de allesammans

i går fikade vi i timtal
regnet föll utanför, bildade ord utan mening
tänk om du visste
om du bara förstod

du måste våga slå i underläge
välkommen till mitt liv
tusen mot en




Fri vers av mr. pink
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-01 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr. pink