Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra

Det vackra var så vackert,
så underbart, så unikt,
alla vittne visste att dansen gifte sig med vinden
en mörk, mjuk, ljummen natt
med lång klänning och hatt
Den perfekta balladen förenade olika takter
i en fantastisk och perfekt orgasm




Fri vers av Minona
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-01 17:13



Bookmark and Share


  mike irow
fin !!! och överraskande......
2016-03-01

  Knoparemoj
Hej,

Det var så vacker så.

Ha det gott
Bosse
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona