Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
medberoende - detta ok


Stor flicka nu


jag har inte hört av dig på några veckor nu
och trots att jag fyllde år härom veckan
hörde jag inget från dig
men jag är ju en stor flicka nu
och du är min mamma
ändå är det som att jag känner behovet
att ringa dig och höra att du lever
men jag vill inte höra om din röst sluddrar
jag vill inte höra ursäkter att du glömt
men ändå tänkt på mig
hur stor jag än blir
blir jag aldrig gammal nog
för att ta hand om dig
så jag låter bli att ringa och tröstar mig med
att inga nyheter det är goda nyheter





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-01 17:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj du berör mig som bär samma öde. Varenda tanke känner jag igen. Naket, ärligt om denna smärtsamma form av kärlek som kräver sådan styrka för att formas i riktning till marker där den kan få blomma ut i möjligheternas riken. (vilka inte bor där "sjukdomen" härjar annat än under många många skikt av omöjlighet)
2016-03-02

  Per Drysén
Sorgen lyser genom den nakna beskrivningen som berör starkt.
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP