Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi

När din hud
andas min
Försvinner
allt annat

Inget
är mer nära
Inget
annat är

Bara
du och jag




Fri vers av ia VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-02 00:42



Bookmark and Share


  Nils-Robert
så vackert
2016-03-02

    flordeoro
gillar hur du beskriver kärleken. Fint och bra.
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP