Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå himmel för dom

ni sa att himlen var blå
jag vet
den är blå för er
tänkte jag
för mig är den turkos

och jag vet att det är lönlöst
det är döfött
det är kallt nu men


jag tror fortfarande att det var
magi




Fri vers av tennsoldatocheldvakt
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-02 05:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
det var det:)
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt