Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekelegi


ekars grenar fallande
dånande dammande
tungt väntande
fallande

himmels handflata kupad öm
skyddande buktande
undanglidande
grenar spetsar rispande
min himmel

hjärtan blödande

stockar ådringar snitt
stubbar vågrätt
åldrande vägrande
...ande

eko ekande knakande

naken saknad




Fri vers (Fri form) av Stanley Rydell
Läst 499 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-02 16:03



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En levande sorgesång till en epok som går i graven, med alla möjligheter till liv som ryms i ett gammalt träd. Kan känna hur den faller, och tomrummet den lämnar när allt är över.
2021-05-05

  Stanley Rydell
Eget foto avsågad ek på vårt lantställe i Sörmland
2020-09-01

    ej medlem längre
Väldigt jordbunden och har en styrka som jag verkligen tycker om.
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Stanley Rydell
Stanley Rydell