Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära

Aldrig
är jag så hel
Som när vi andas

Tillsammans
Nära

Någonsin kommer aldrig finnas
De stunder av sorg då du bär mig
över
Så jag kan blunda och låta mig ledas

Aldrig någonsin
Kommer lyckan missa
Att se hur vi är
Där och då
Omfamnade

Jag Är där du Är
Här och nu
Aldrig någonsin
Lyckligare än så

Vi




Fri vers av ia VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-02 17:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Häpnar av ordens poesi! Du syr ihop det, lindar, väver bilden klar! Tack!
2016-03-22

  Peter G VIP
vilken vacker kärleksdikt, tvåsamhet när den är som allra finast!
En ögonblicksbild av lyckan att vara två!
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP