Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite vilsen

dimmhöljda tankar
flortunna lock
stänger inne mig

leker med mina tankar
som ett barn leker
bara för att

barnet lär sig något
jag är osäker
om jag lär mig något
det känns inte så

avbryts av en röst
inuti mig själv
overklig

dimhöljda tankar
flortunna lock
en kompass som snurrar
än hit än dit

jag reser mig
tar ut riktningen
men misslyckas

spelar ingen roll
utan mål
då kan det kvitta lika

sätter mig så igen
fortsätter leka
hej tittut
kom och lek med mig




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2016-03-02 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP