Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natur

Kullarna var mjuka och vackra

fulla med vårens liv

Bäcken slingrade sig som den finaste ”S”

ända ner till havet

Jorden slickades med den mjukaste tunga alldeles ren

Vindens styrka lekte med luften

bildade fantastiska cirklar

och blommorna....

dansade tillsammans på trädens krona

Det blåa blandades med det gula i naturens ögon

och målade dagens profil med en osynlig pensel

De döda löven dekorerar ett perfekt scenario

där de små och stora varelserna

förenas i en enastående tid




Fri vers av Minona
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-03 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona