Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen i min hand

Bara en önskan
att världen ryms i min hand
det ger mig trygghet




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 16:26



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Ja, glädjen kommer nog att vara
kortvarig. Världen behöver nog mer än en hand. Det tycks inte gå med
miljarder med händer

Ha det gott
Bosse
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP