Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vår-dialog.


"Kommer de inte snart?"

"Vilka då?"
"Ja: fåglarna, sångerna, blommorna, värmen..."
"Nej, de har fastnat vid de nya gränserna i centraleuropa.
Inga tillstånd! Fruset!
"Men tillståndet är ju från ovan.
Inte känner dessa av jordiska gränser!"
" Nej, men tar tid att smälta frusna människohjärtan.
Innan det är gjort, vill fåglar, blommor, värmen ej färdas vidare."
"Men då måste vi skicka dit hjälp!"
"Detta är under utredning."

"Jag blir galen!!"
"Det är mycket möjligt."




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Ulf Ekeram
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-03 17:19

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En bra bild av dagens
tillstånd!
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram