Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härligheter

Det är begäret på mina läppar
som hungrar dig så

beskyll ej mitt hjärta

det kallas åtrå,
tungan mot läppen
den som särar

öppnar lust







 




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-03 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund