Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyperstress

svara
tryck
nu på en gång
allt är färskvara
med bäst före på 10 sekunder
sedan är det uppslukat av flödet

likes
emojies
instafuckingram
Dramabook

om du inte svarar på sms
inom en minut har Titanic gått under
igen...

koppla av
med ännu mer av drogen
är som att supa sig nykter
vansinne

hyperstress
är bara förnamnet




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2016-03-04 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP