Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar som skapar Det Goda Livet


Affirmationer/ Dag 10





"Jag känner Samhörighet med Den Goda Kraften"


"Jag är Evig energi"


"Jag älskar "Livets resa"

 

Tack för dessa Gåvor!

 

 

EvelynFalkMöller

 

 

 




Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-04 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP