Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hand

Din hand mitt i rummet

svävande och vacker

målat livet i svart och vitt

Altting rymmer

i en fyrkantig ruta

Nästa kapitel, tack




Fri vers av Minona
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-04 13:37



Bookmark and Share


  mike irow
suvärent!
2016-03-21

  nicol neli
mycket bra text...
2016-03-13

  Minona
Tack!

2016-03-04

  Minona
Tack!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona