Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill ha pengar men äkta vänskap kan inte köpas


det spelar ingen roll längre
att du inte hör av dig
för mycket vatten har runnit
under broarna
och kanske är det så
att vi måste skiljas
för att vi givit varandra
det vi hade
eller skildes våra vägar åt
för att du inte längre såg mig
som någon du hade bruk av
jag kan bara säga detsamma
av det jag har och vill ge
är du inte rätt mottagare
du är en främling
jag känner inte längre dig









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-04 14:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kasta inte pärlor för svinen så de får tillfälle att vända sig om och sarga! Backa bara ifrån dem. Matteus 7:6
Kramar!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP