Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondimma

 

 

Konturen i fjolårsgräset

och de som står

på rad/ som alltid

vända mot havet

ser

dimman som suddar

ut 

kroppen

mot marken

 

De

trycker sina ansikten

igenom

skalet som en seger

tungan av sälta

som en rysning

på huden

dropparna

av fukt

 

 

 

 

 




Fri vers av Kozo
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-04 16:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden till bilden skapar rysmagi!
2016-03-16

  Kungskobran VIP
Suggestivt,
Haven Dimman Kroppen bildar en fantasieggande kontur till ansiktenas rysning som skälver, segrar trots skalet som pressar med obändig kraft

2016-03-05

  Henning Hson
En målande och bra text!
2016-03-05

  Silverstripe
Härligt och mäktigt!
2016-03-05

  Scarlett Miryam VIP
Jag får så många bilder av den här att jag måste skriva av den och titta mer (med Kozo-credit i Scars dagbok). Jag bara: Åh.
2016-03-05

    ej medlem längre
den korta ruskiga ordbilden
är värd varje extra applåd+
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo