Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma förlåt

"Mamma förlåt,
mamma förlåt"
ekar det i huvudet

Jag skriker ut orden
för jag aldrig har varit den dotter du velat ha
Jag skriker ut orden
för jag aldrig kommer kunna bli dottern du vill ha

Det kliar i fingrarna
Jag klöser bort nagelbanden
Lakanet färgas rött,
börjar likna ett barn med vattkoppor

Andetagen blir snabbare
bröstkorgen tyngre
Skakar, gråter, andas knappt,
när jag försöker hålla mig från att göra nåt "dumt"
som mamma brukar säga

Mamma,
varför säger du aldrig förlåt
för att du gjorde mig
sån här




Fri vers av artaug
Läst 723 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-04 19:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Oj, det tog,,, greptag,,, bra! Tack!
2016-03-21

    ej medlem längre
Åh, den här var så kraftfull
2016-03-12

  Flisan
Känner igen till 110%!
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug