Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otur i tal?

Ibland så blir jag så förundrad.
Jag hör tal och ord som kommer ur munnar.
Men kan inte för mitt liv förstå kopplingen,
till ett inre själsliv.
Eller har somliga otur när de talar?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Linil VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-05 00:18



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
ja man kan ju undra...
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP