Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackrast var det som aldrig var sagt

Vackrast var det som aldrig var sagt
I grådagar, ljuset som flätades in
Strecket under ditt öga
Rörelsen av liv

Blodet och hjärtat utanför min kropp
En bortsprungen hunds glädje




R M Werner







Fri vers av R Werner
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-05 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner