Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig talat om det svarta ljuset

på mina ögons bottnar
Ändå vet du hur gärna jag vill
att du ska tvätta dem rena

Du vet också att svärtan
runnit ner i mitt hjärta
där kärlekens förunderliga fågel
inte längre förmår att sjunga

Du vet också att detta
mest är en farlig lek
som ett barn för tidigt
lärt sig att leka

Innan Vännen kommer
till oss båda
och Förvåningen för sin flöjt
till munnen och blåser




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-05 09:48



Bookmark and Share


    samole
fint
jo, man måste väl leva med nån sorts lögn eller slöja,
man blir så totalt förvånad
2016-03-09

  Amanda N
Vackert och otroligt poetiskt!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP