Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2016

Gränserna var stängda
Jesus kom inte in
Inga mirakel blev utförda

Dessutom
var alla arameiska tolkar ändå upptagna

Lärljungarna
strejkade på öresundsbron




Fri vers (Modernistisk dikt) av aberatio
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-05 13:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En förut varande säg else?
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio