Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två olika människor


Din frustration

Din frustration kan jag inte se på ytan, men jag kan känna av den.




Fri vers (Fri form) av Mim
Läst 203 gånger
Publicerad 2016-03-05 17:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frustration ska vara kännbar annars är den inte värd namnet.
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim