Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi



Att vara släkt
Kan vara så mycket mer än
Att bara dela släktingar




Fri vers (Fri form) av Hannadraken
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-05 22:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Släkten är genetisk bank och historisk penseldrag av allt liv levt fram tills nu...
2016-10-05

  Gisela Nordell
ja visst kan det vara det, härligt om man har en släkt med stark gemenskap
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken