Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåpmat: ur Vild vila


Urvattnade

1.

Från barndomen
Uppbyggd av obotlig nattskräck
och
Utslagna tänder
Till det stora urvattnade ingentinget

*

Det sägs att det här landet
Kom till av en slump
Simpla gener
Nedärvda
Av ett folk
Som inte orkade gå längre

2.

Vi är ansikten
Staplade i rader
Sorgliga ekon av vad som kunde varit




Fri vers av Larsch Garage
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-06 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larsch Garage
Larsch Garage