Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåpmat: Gulnat papper


Glaspärlor

Bubbelgumteve

Grinande tandrader
I motbjudande hudpåsar

Och glaspärlorna
Dom dumtomma glaspärlorna
som inte säjer något
Om någonting




Fri vers av Larsch Garage
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-06 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larsch Garage
Larsch Garage