Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst vore det skönt

att kunna hänga av sig hjärnan,
som vilken persedel som helst -
för att vila en stund.

 

 

 

Roger Karlsson




Prosa av Roger Karlsson
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-06 12:37



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja (h)gärna det!
2016-03-06

  Roger Karlsson
tack ismini - det är gott att vara överens
2016-03-06

  i af apa
håller med
fullkomligt...
2016-03-06

  Roger Karlsson
ja Annokas - den kan bli trøttsam
2016-03-06

    ej medlem längre
Det hade varit jättebra att få vila sig ibland från den
Mvh annokas
2016-03-06

  Roger Karlsson

"tekniska imperativet kan ingen hejda" nä - en får väl ducka

2016-03-06

    ej medlem längre
Ja, kanske lägga på laddning , tekniken finns där ochdet tekniska imperativet kan ingen hejda
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson