Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva




livet är för lätt att se som självklart

springer i livet ekorrhjul
säger till en själv
finns en morgondag
att leva
förverkliga allt man drömmer om

springer man vidare
i
livets ekorrhjul
glömmer bort

att leva




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-06 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivit
Mvh annokas
2016-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om den stressiga tid vi lever i!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N