Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I trasorna

"Du är i trasorna", positivt uttryckt, i motsats till det negativa konststycket som citatet brukar åsyftas.

Jag syftar på dig som springer efter kattgodiset, för att det är det roligaste matte kan hitta på, tycker du.




Fri vers (Fri form) av Mim
Läst 292 gånger
Publicerad 2016-03-06 15:28



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Tyckte där stod " Du är i trosorna" och där vill man så klart vara.
2016-03-07

  Knoparemoj
Hej,

Lite kryptiskt men jag läste den flera gånger och den blev bättre för varje gång

Ha det gott
Bosse
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Mim