Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datornissar och vär(l)den

Jag skulle vilja fråga er datornissar.
Vad föredrar ni att kallas; Datornissar, datornördar, eller datorkompetenta?
Kanske beroende på vad jag kallade er, skulle jag få kontakt?
Men inte ni specifika "dom", som lagade min dator.

Vad skulle du vilja fråga "dom"?
Kanske du säger?

Jag skulle vilja fråga; Vad är webstorage för något?

Jag skulle fråga som en vuxen, genom att ställa denna specifika fråga.
Närma mig den som ett barn, i min okunnighet.
Och kanske, om jag fick ett svar, fråga vidare, likt ett barn.
Men jag skulle ej heller utgå ifrån att jag har fler frågor att ställa?
Kanske var det, den här frågan , som var viktigast att ställa?
Kanske har jag likt ett barn, inte urvalet klart för mig?
Eller så ställer jag fler frågor om datorn, för att du har fått mig att förstå någonting, som jag kan spinna vidare på,
och då bör tilläggas,
att din värld blir förklarad.
Och ; -Jag förstår!




Bunden vers av Mim
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-06 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim