Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåpmat: ur Vild vila


Grodägg

Don Quijote ska dö
Långsamt och elakt

Han har sagt det själv

Hans krig är nästan över
Och Tangenterna klumpar ihop sej
torkar bort
Som grodägg på land

*

Den sista tiden
När livet hängde över kindbenen
Och leddjuren nästan ätit färdigt
Kom gratisölen oftare
Och rösten
Den grummelskarpa skalpellrösten
Skar genom ättiksluften

Livet ska vispas till skum
Tänk noga på
Vem du ger dina dagar till




Fri vers av Larsch Garage
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-06 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larsch Garage
Larsch Garage