Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter ni är...




Livet!
i korsningen...

 

 




Prosa av mike irow
Läst 328 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-03-06 18:30



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ja...undrade hur livet skulle se ut i rondellen...
2016-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
I alla fall en del av det...bra...
2016-03-15

  nicol neli
gillar o skriver under Goraxy
2016-03-13

  rondell
Litet ord med stort innehåll! Bra!!
2016-03-08

  StinaJ VIP
Ett ord med stor betydelse som i din text får flera betydelser.
2016-03-08

  Goraxy 89 Orion VIP
Livet! Livet! Livet! - Det enda verkliga - Inte strukturerna utan LIVET innanför de varierande formerna.
2016-03-07

    ej medlem längre
Gillar ett ord som betyder mycket
Mvh annokas
2016-03-06

    ej medlem längre
Gillar ett ord som betyder mycket
Mvh annokas
2016-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Ett litet ord med stor betydelse!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow