Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första tanke var av Gud





andra av mig








 

 


sandkorn




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 243 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-06 18:38



Bookmark and Share


  nicol neli
offatbart....lyckad!!
2016-03-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Det finns verkligen en myckenhet av fantasieggande utrymme mellan raderna. Du har en berömvärd strävan att lämna spelrum för vad som kan finnas mellan de avskalade orden.
2016-03-07

    ej medlem längre
Så underbart! Varje sandkorn har ett levnadsöde.
2016-03-06

  Fred Linz
Briljant , lysande , fantastisk !!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow