Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
comeback


Reflekterar

Min spegelbild är vild.
Den skriker,
strikt symmetriskt,
när jag stilla
avrundar stunden.

Vi kan stirra.
Synskadade, handikappade,
tappade, i bitar.
Sju år burfågel,
encellig varelse.
Ute efter halvtid,
om vi sköter oss.

Sanitet är svaret.
Så jag samlar
ord av god agenda.
De kommer tillbaka
spegelvända.




Fri vers av Adam "Oak" Ek
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-06 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam
Adam "Oak" Ek