Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig du....dig just...

 

älskar




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 290 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-06 21:22



Bookmark and Share


  nicol neli
så ...många gånger....många
....gånger...bara det,att höra!
2016-03-13

    ej medlem längre
Att komprimera till ett enda ord som innefattar allt som egentligen ska sägas är en språkform som skulle göra oss mer äkta tror jag, mer ärliga. Tycker om dina fåordsdikter också. De berör!
2016-03-09

  StinaJ VIP
Ett ord...Det ruskar om, gör en rusig, fumlig, glad, lycklig, längtande, åtråvärd, galen, behövande, svartsjuk, arg, besviken mm. Ett ord som gör att allt betyder något. Älska...det är ett fint ord.
2016-03-08

  Solstrale VIP
Els kar = någon annans Karl. Något i mig kan inte låtabli. Men för att dela dito känsla är ordet ÄLSKA liksom något ingen kan värja sig emot! Upplys oss, ge poeterna fler ORD av vikt, allt sägs inte i dikt, ord kan räcka, sa hon som fullkomligt exploderade i en ordstrid, se här...
2016-03-07

  Goraxy 89 Orion VIP
Det centrala ordet också i mitt universum. Att det ännu finns riktig Kärlek i denna fallna värld, är ett under värt att leva och dö för.
2016-03-07

  Bibbi VIP
Ljuvliga ord som sprider glädje och tillförsikt.
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow