Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De val vi gör i livet som aldrig är menade att störa andras sinnesfrid men det sker ändå... Rakryggat måste vi ändå gå vidare, "följa hjärtat"


Låt mig gå vidare på min väg

Detta är vägen jag vill gå
Stå inte där och ge råd
Du har inget med det att göra
Du borde kolla ditt eget liv
Har du följt dina drömmar
Har du gjort nåt kul på sistone 
Eller tänker du stoppa mig bara för att du tänker vara avundsjuk på mig
Eller för att du är feg och rädd
Stå inte i vägen
Flytta på dig och håna nån annan
Låt mig gå och göra mitt
Vad rör det dig ändå 
Har jag försökt störa dig 
Låt oss inte hindra varandra från att leva
Låt oss inte sluta leva ännu

Detta är vägen jag vill gå
Om du går din väg så
tro mig när jag säger 
att våra vägar kanske korsas igen
Om vi vill
I annars fall önskar jag dig all lycka
på din väg




Fri vers (Fri form) av HelenaOd
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-06 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd