Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGBOK#2 (När ens kk inte ger en uppmärksamhet)

God morgon dagboken,

Igår kväll var jag sexuellt frustrerad och kände en stark avsaknad av uppmärksamhet. Det var outhärdligt. Min tanke var att inte höra av mig till honom, för jag har hört av mig två gånger i rad och nu var det hans tur egentligen. (Jag vill inte verka efterhängsen - eller kär!) Men tinder kunde inte uppfylla mitt behov av uppmärksamhet så jag skrev i alla fall. "Vad gör du? Vill du ses?" frågade jag. På tre timmar hade han fortfarande inte svarat, så jag åkte hem till honom. När jag ringde på dörren svarade han inte heller och då började jag bli orolig. Tänk om något hänt honom? Jag sparkade in dörren, och sprang in i sovrummet där han låg sovandes. Lättad över att det inte hänt honom något frågade jag lugnt varför han inte svarat på mina sms. Han påstod att han sovit och inte läst dem, men jag vet att det är en lögn för han var aktiv på både instagram och facebook efter jag skickat dem. Jag satte mig gränsle över honom och skrek i hans ansikte att det är en lögn. Sen skallade jag honom medvetslös och gick därifrån.




Prosa (Kortnovell) av Ellen N
Läst 445 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-07 09:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
haha sköning där.

nu förstår jag att det inte var så, men ändå, du gjorde helt rätt, ingen - varken kk, älskare, eller kille, bör neka dig något, nonchalera dig och inte ge dig uppmärksamhet och bekräftelse, njutning och extas - när du vill ha det.

Därmed basta.

ps. fixa flera kk, så att det alltid finns någon till hands.
2016-08-08

  Braindamage
Det tycker jag du gjorde rätt i, oavsett om det hade vart lögn eller inte. Sen när blev, att sova en fullgod anledning att inte svara på SMS liksom?
2016-03-07

  Solstrale VIP
Intressant, läskigt och humoristiskt! För det var väl en illustration ? Hoppas jag... Härligt!Befriande...
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N