Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev inte som hon hoppats





Kärleken blev hemlös
sökte ny bostad

överhopades med svar

erbjöds tillfälliga boenden

besviken
sökte förstahandskontrakt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-03-07 10:28



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Humoristisk med allvarlig underton.. Bra !
2016-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Du är så bra på att skriva sådana här liknelser...finfint...
2016-03-08

    ej medlem längre
Njutbara metaforer! Förstahandskontrakt är vi alla värda!
2016-03-08

  StinaJ VIP
Inte lätt att hitta rätt i kärleksdjungeln.
2016-03-08

  Blomma-Stjärna VIP
det är inte lätt hitta rätt
- fast jag önskar alla både kärlek och bostad!
2016-03-07

  Ingrid Trolle
Irrande själar
ett tidens fenomen
har du här tecknat
2016-03-07

  överlevaren VIP
Sant, man vill varken vara eller ha en flyttfågel!
2016-03-07

  Maria Sundelin VIP
Ett bra beskrivet fenomen
Kramar
2016-03-07

    Birgersdotter VIP
Inte alltid så lätt-klurigt och väcker tankar.
2016-03-07

    Dan Myrbeck
Ja, när det gäller hjärtefrågor
är det viktigt att det klaffar.
2016-03-07

  Eva Helene VIP
Så fint och tankeväckande!
2016-03-07

  Linda CH VIP
Det är inte alltid lätt att hitta rätt! Gillar liknelsen med bostadsbrist.
2016-03-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Så trist kan det vara i bostadsbristens Sverige.
2016-03-07

  M.Eta
En egen bostad där kärleken får frodas känns bäst.
2016-03-07

  Miah Michele Wirén
Håller med Thu! Jag sa till mig själv för längesen: Flytta aldrig för kärlekens skull, flytta för att du älskar stan! ;D
2016-03-07

  Rise Little One
Det är alltid tryggare med förstahandskontrakt även för kärleken ;)
2016-03-07

    ej medlem längre
Texten är bra och jag känner igen mig! :-)
2016-03-07

  Öknens Ros VIP
Inte lätt vara hemlös och söka bostad ens för kärleken.
2016-03-07

    ej medlem längre
När kärleken går vilse blir livet en irrstig full av tistlar och snår...
2016-03-07

    ej medlem längre
Du skriver underbart om att hitta den rätta kärleken. Och att bättre begagnade marknaden inte alltid håller överkurs;).
Mvh annokas
2016-03-07

  Solstrale VIP
Hjärtat hittar hem till sist! Din illustrativa dikt är Vackert tecknad!
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP