Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ellen vill ligga med ALLA, eller hur?

Ellen och hennes killkompis sitter i en bäddad säng och småpratar, medan Bikini Kill spelar på laptopen som hon har i knät.

- ... nä, men jag är bara så trött på tinder. Allt jag får är sexnoveller. Som dessutom är dåliga.
- Du får lite action åtminstone. Jag minns inte senaste gången jag matchade med någon, säger han.
- Haha, det är väl bara att ge upp helt enkelt.

En facebooknotis plingar till på Ellens mobil. En bekant har bjudit in henne till ett event på en gayklubb. Hennes manliga vän smygsneglar på skärmen och utbrister:
- Min gaykompis hatar när straighta tjejer går på gayklubb.
- Jaha? Vad ville du ha sagt med det?
- Du är ju straight.
- Var har du fått det ifrån? Har jag någonsin sagt till dig att jag är straight?
- Så du är gay? frågar han förvånat.
- Måste man ha en läggning?
- Nä, men jag trodde du var straight.
- Jag tänker inte sätta någon titel på min läggning. Jag tycker om den jag tycker om. Jag ligger med den jag vill ligga med.
- Okej, okej. Sorry.

En konstlad tystnad infaller. Båda pillar på sina mobiler.

- Så, vadå... Har du legat med en tjej någon gång?
- Varför undrar du det?
- Ja, men om du "inte har någon läggning" och säger att du gillar alla och har sex med alla måste du ju legat med en tjej någon gång?
- MÅSTE jag ha gjort det?
- Nä, men jag tänkte...
- Helt ärligt tycker jag inte att du har något att göra med det. Jag menar, om jag hade velat prata om det hade jag berättat om det tidigare. Och jag gillar och har inte sex med ALLA.
- Jag då? Skulle du kunna ha sex med mig?

Ellen vrider huvudet till höger stirrar på sin killkompis som flyttat närmare henne. Han lägger sin hand på hennes lår, och försöker med den andra att föra hennes ansikte mot sitt för att kyssa henne.

Ellen brister ut i ett hejdlöst skratt. Hon skrattar så salivet flyger, tårarna sprutar och hon viker sig av skrattvärken i magen. Ellen kan inte sluta skratta och hennes vän av det manliga könet går förtegen ut i hallen, tar på sig sina skor och går hem.




Prosa (Kortnovell) av Ellen N
Läst 618 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-07 14:39



Bookmark and Share


  Braindamage
Hahaha... Från att vara så rationellt resonlig till att bli så hänsynslöst brutal... Grymt! Gillar dina vändningar.
2016-03-08

  Henning Hson
Gillar denna!
2016-03-07

    ej medlem längre
Fint skrivet. Trist att killkompisen förstörde relationen.
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N