Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåpmat: ur På gulnat papper


Som om ingenting hänt

Människan
Den arma människan
Dumhetens anlete

Hissmusik i
Tre ackord

Öga näsa mun

Och dom döda sjöarna
Och haven
Fortsätter rulla in
Som om ingenting hänt




Fri vers av Larsch Garage
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-07 19:22



Bookmark and Share


  Peter G VIP
haven och vågorna som rullar in representerar evigheten
Människan förgängligheten.
vi finns i ett gigantiskt universum, på den enda plats som vi vet att vi kan existera och vi fortsätter ändå att såga av den gren vi sitter på!

det är vad jag tänker på när jag läser din insiktsfulla text!
Bra skrivet!
2016-04-16

  Solstrale VIP
Det kan sägas med så få ord vad som är stort och mäktigt och som påverkar oss. Din formulering vänder på stenarn, där hemligheter ruvar... Tack!
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Larsch Garage
Larsch Garage