Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En linje leder mig till

En gul linje leder mig genom turkosa fläckar
En röd linje leder mig genom orangea dörrar
En grön linje leder mig genom vita trappor
En blå linje leder mig genom rosa golv
En brun linje leder mig genom lila sängkläder
En grå linje leder mig genom en gul linje till
något med turkosa fläckar.




Fri vers (Prosapoesi) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 503 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-07 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill