Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man jag aldrig mött....

Jag känner din mun mot min kind
men jag har aldrig kysst Dig
Jag känner dina händer mot min hud
men vi har aldrig träffats

Jag drömmer om dig om natten
känner en doft av en man
Jag förnimmer Dig vid min sida
Vem är du?




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-07 21:04



Bookmark and Share


  Zandor
det är mej...jag är här...;-)
2016-04-15

  Päronsplitt
Längtansvärd text som berör i sin innerlighet. Stark och lätt att känna igen sig i. Längtan, drömmar och kärlek som blir verklighet en dag. Fint!
2016-03-07

  Henning Hson
Just ovissheten kan vara underbar…
Gillar din text!

2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria