Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Åtrån växer varje gång man kramas
lusten att vara med varandra blir längtan
som utlöser kärleken i en lång desperat vänta

När man har friheten att älska försvinner sorgen i munnen
efter varje kontakt med den andres saliv
och lemmarna blir styva av elden som bränner

Horisonten kommer flödande från ljuset med vackra presenter
ingenting inifrån försummas
fast universum blöder stora skuggor

Själen är på flykt, efter platser som visar den rätta vägen
världen med många olika dimensioner
snurrar runt den dolda känslan att känna efterlängtan

Glädjen att förstå att man älskar blåser luft inifrån
gagnar människornas hjärta,
paketerar dem bland röda rosor

Hudens dans, porernas lukt, blicken i ögonen
de hårda hjärtslagen, kropparnas närmande
tar tillvaron till fånga

Varje gång man kramas under stulna minuter
och letar efter varandra i alla tider och läge
växer åtrån till oanade höjder

En sådan stark upplevelse kan man inte stänga,
inte avsluta, inte förtränga
den ska trots alla odds överleva










Fri vers av Minona
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-07 21:20



Bookmark and Share


  nicol neli
underbar text "universum...
/5 stjärnor text/
...."paketerar...
2016-03-13

  mike irow
finfin----text--poetisk....dimensionerad ---i---och-
bland kärlek,,
2016-03-12

  Knoparemoj
Hej,

Vilken härlig läsning

Ha det gott
Bosse
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona