Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen!







Hon stängde in sig i sig själv
omöjlig att nå


glömde sig själv för en stund
upptäckte världen


Välkommen!




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-03-08 10:48



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starkt, ja ibland behöver man dra sig undan..men också ibland öppna upp..
2016-03-21

  Eva Helene VIP
Klokt och insiktsfullt!
2016-03-10

  Sommarina VIP
Fint att öppna ögonen
2016-03-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ibland behövs lite ensamhet för att kanske hitta sig själv innan man kan vidga vyerna...fint...
2016-03-08

    Dan Myrbeck
Säkert nyttig
upptäckt!
2016-03-08

  louisegirl
Kloka tänkvärda ord
2016-03-08

  StinaJ VIP
Att få befinna sig i ensamheten och ta hand om sig själv kan skapa underverk.
Man blir aldrig för gammal för att upptäcka livet.
2016-03-08

  Anya VIP
Jaa navelskådning kan vara rätt trist...man ska inte ta sig själv på för stort allvar....tänker jag. Intressant perspektiv som så ofta.
2016-03-08

  Maria Sundelin VIP
Kloka ord
Kramar
2016-03-08

    ej medlem längre
Den bästa kompis som man kan få är att vara kompis med sig själv.Ingen annan tycker lika som sig själv;).
Fin dikt gillar:).
Mvh annokas
2016-03-08

  ULJO
Stark insikt. Tänkvärt
2016-03-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tankar. Att både ägna sig åt sig själv och världen runt omkring. Att inte låta det ena ta ut det andra.
2016-03-08

  Gunnel Eriksson VIP
Man måste nog både se världen
och ägna sig stunder åt sig själv.
Din dikt är en intressant iakttagelse,
väl formulerad.
2016-03-08

  Rise Little One
En härlig känsla när man kan se världen på ett annat sätt!
2016-03-08

  Öknens Ros VIP
Man får inte glömma världen utanför, men ibland kan det vara skönt stänga ute sin omvärld.
2016-03-08

  överlevaren VIP
Viktigt att bredda sitt synfält!
2016-03-08

    ej medlem längre
Ett möte med sig själv stärker känslan av liv.
2016-03-08

  Niliboy
Ja, det är skönt å kura inne i sitt hem ibland å stänga av världen med sitt brus!
2016-03-08

  Maj-Lis VIP
Glömma sej själv,är kanske nyttigt ibland

2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP