Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tydligen

Tydligen måste man betala
För att lägga upp texter här

Det har jag nog ingen lust med

Tack för mig.




Fri vers av Larsch Garage
Läst 266 gånger
Publicerad 2016-03-08 11:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
icke då
50 texter får man ha utan att betala
att flera samsas under samma rubrik är upp till var och en

2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larsch Garage
Larsch Garage