Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salivtandad tiger

Sabeltandad tiger.Utdöd, men talas om i mannaminne.
Salivtandad tiger, en ny tiger som jag format i mitt medvetna (mannaminne).
Den salivtandade tigern, hade jag aldrig kommit att tänka på, om jag inte tittat på min katt Snibben i just det ögonblicket, eller om ljuset inte fallit Så, på honom.
Som sagt är det så, att katten är släkt med tigern, därav kopplingen till en Sabeltandad. (Snibbens huggtänder är ganska stora).
(Precis som vilket kattdjur).
När den salivtandade tigern (katten) gäspade riktigt ordentligt, såg man det våta, och inte bara tunga och tänder, det var ovanligt tyckte jag, så jag var tvungen att skriva ner. Det var första gången som jag såg rotationen i hans mun, och han var tvungen att slicka sig i pälsen. Var han tvungen att slicka sig för att bli av med överskottet av saliv, vad hade han tänkt på, sekunderna innan salivutsöndringen kom igång?




Bunden vers av Mim
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-08 18:53



Bookmark and Share


  Nellie629
förmodligen salivtandad tigermat
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Mim