Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixt från klar himmel.

är
energi utan orsak eller ursprung
med stark verkan.

Kärleken är en sådan energi.
Den alstras ur intet.
Orsaken kan ej spåras.
Men väl målet.
Som är Liv.

En fortsättning
förbi mörker och köld
till ljuset och värmen
igen!




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-08 19:55

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Vacker o tänkvärd dikt
om Kärlekens väsen
o ursprung...
Tack!
2016-03-10

  Åse Tropp VIP
Vackert och utforskande.
2016-03-10

    Sefarge VIP
Varm Spänningsladdad
Klokt Skriftad Skaldekonst!
:)
2016-03-09

  Ingrid Trolle
Fin tolkning av din
kärlek!
Underbart!
2016-03-09

  Knoparemoj
Hej,

Ja,kärleken är förunderlig.
Det ska jag säga som var kärlekslös.

Ha det gott
Bosse
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram