Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetens sång

Natten föll och föll i stora sjok
som bly över allt

jag är lämnad nu

ännu mera nu
än jag trodde fanns

tyngre än kroppen hans på stolen
och all förtvivlad längtan

det är överklagat
beslutat
Och jag är rädd
jag blev dödförklarad nu

jag är ingenting nu





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-14 20:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
en liten klyscha tung som bly. dikten vore en höjdare om du ändrade det.
2018-05-26

  SatansSon VIP
en liten klyscha tung som bly. dikten vore en höjdare om du ändrade det.
2018-05-26

  Epione VIP
Den här utrycker det jag känt tidigare, så stark.

2018-04-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
jo, som alltid
du är en gudinna

aldrig mindre än det
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP