Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden nakna makt har återvunnit

 

Stirrande ögon in mörket

sömnen har försvunnit

Öron som ska tiga om natten

Fylls av vokalerna och konsonanterna ljud

 

De är en debatt

Allt för några ord

Som fyllde ett isigt landskap

Tomrum blev offentliggjort

Han ligger helt i frånvaro

Över sinnens revolt

Han känner bara hennes närvaro

Orden nakna makt har återvunnit

Stirrande ögon in mörket

Sömnen har försvunnit

Den ordblinde poeten Leo Rudolphzon




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-02 22:23



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Dina ord berättar en historia där så mycket står att läsa emellan raderna. En spännande och känslosam dikt
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon