Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGBOK#6 (Varför en vegan inte kan dejta en köttätare)

God morgon dagboken,

Jag har haft ett problem sedan jag blev vegan och sexuellt aktiv igen (efter en lång period av inaktivitet på grund av bristande intresse). Köttätare äcklar mig, och jag har från och med förra veckan slutat dejta dem. Det fungerade inte; varje gång jag och han hånglade tänkte jag på att han brukar ha lik i sin mun. Och den munnen brukade jag ha min tunga i. Ibland fick jag upp livliga bilder i huvudet av andra ställen han haft sin köttätande mun och tunga på (d.v.s. andra människors kön), men det störde mig inte alls. Men likätandet, det störde mig. Faktum är att det provocerade mig så mycket att jag råkade bita hål i hans tunga sista gången vi hånglade. När han chockat stod med munnen full av blod och processerade vad som hänt klistrade jag fast ett Djurens rätt-märke i hans panna, och gick därifrån. Aktivism, på rätt sätt.




Prosa (Kortnovell) av Ellen N
Läst 412 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-09 08:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Strålande!
2016-03-13

    Lejonviskaren
Det är rätt! Händer det igen kan du stycka honom framför hans vänner och familj och hänga hans delar upp och ned i en frys? Eller grilla honom över brasa på en pinne som körts in genom munnen och ut ur röven. Eller stoppa ett rött äpple i hans mun och servera honom på julbordet.
2016-03-09

    ej medlem längre
Själv kan jag inte ligga med konformister, konsumister, motorintresserade, religiösa fundamentalister, moralister, narcissister, agnostiker, sådana som sympatiserar med ett politiskt parti och även sådana som tar avstånd från partipolitik.

Nåja, allt är inte cerebralt. Tur att vi också är djuriska, annars vore det inte mycket ligga i världen.
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N